Neuron Solutions

Szolgáltatásaink

OKTATÁS

Több éves MI és data science oktatói tapasztalattal a hátunk mögött alkottuk meg vállalati MI tanfolyamainkat, amely a cég minden munkatársa számára megfelelő szintű és orientációjú képzési lehetőséget kínál az alapismeretektől a szakértői szintig. Ügyfeleink igényei, vállalkozásának profilja alapján képzéseinket mindig személyre szabjuk. Legtöbb tanfolyamunk személyes részvétellel vagy akár online távoktatás formájában is elérhető, de mindenképpen oktató jelenlétével zajlik, mivel meggyőződésünk, hogy ez jelentősen megnöveli a képzés hatékonyságát az előre felvett “konzerv” tanfolyamokéhoz képest.

Példaként kérjük olvassa el rövid összegzésünket az egyik ügyfelünknél tartott képzésünkről:
Alkalmazott Mesterséges Intelligencia Tanfolyam a Magyar Telekom részére

Képzéseink részletes leírása a Tanfolyamaink oldalon!

TANÁCSADÁS

Szándékunk szerint ügyfeleink a képzések után önállóan képesek lesznek az alkalmazási területek felmérésére, az üzleti haszon és a megvalósíthatóság elemzése után számunkra releváns MI alapú alkalmazások kiválasztására és azok megépítésére, bevezetésére. Mindazonáltal amennyiben szükséges örömmel segítjük ügyfeleinket ebben a felmérési, kiválasztási és megvalósíthatósági elemzési tevékenységben vagy más területeken. Ilyen lehet például az MI alapú adatvezérelt működéshez szükséges szervezeti átalakítás vagy az MI megoldásokhoz szükséges adatinfrastruktúra tervezése.

Példaként bemutatjuk az egyik ilyen, tanácsadói tevékénységként létrejött megvalósíthatósági tanulmányunkról szóló írásunkat!

MI MEGOLDÁSOK ÉPÍTÉSE

Vállaljuk ügyfeleink vállalkozásában megvalósítandó MI megoldások építését, illetve együttműködünk a már meglévő belső MI fejlesztőcsapattal ilyen megoldások építésében, legyen szó akár egy kísérleti rendszerről (Proof-of-Concept), a vállalati szintű bevezetést közvetlen megelőző pilotprojektről vagy “éles” rendszer kivitelezéséről. Az alapjaiban új MI megoldások mellett segíteni tudunk abban, hogy már meglévő, gyártási, folyamattámogató és más rendszer vagy a vállalkozás által kínált termék funkcionalitását MI segítségével tökéletesítsük vagy új funkciókkal bővítsük. Az ügyfeleinkkel a projektekben való sikeres együttműködéshez elengedhetetlen iparági tudást már több területen szereztünk, mint például az energetikában, távközlésben, gyógyszeriparban, mezőgazdaságban, pénzügyi szolgáltatásokban és a sportban, amelyet szükség szerint további szakterületekkel bővítünk.

Tudjon meg többet személyreszabott vállalati MI megoldásépítési képességeinkről, módszerünkről az egyik gyógyszeripari projektünkön keresztül!