Neuron Solutions

Szolgáltatások

AI Launchpad

Az AI Launchpad egy olyan mindenre kiterjedő szolgáltatást takar, amelynek célja, hogy a vállalkozások számára segítséget nyújtson az MI adta lehetőségek kihasználásában. Világos útmutatást kínál az MI megértéséhez, a vállalkozás számára értékes MI felhasználási esetek meghatározásához és ezeknek a megoldásoknak a tényleges megvalósításához. Gondosan megtervezett módszertanunk célja az MI megoldások zökkenőmentes integrációja, azok szigorú tesztelésre és minőségbiztosítása a magas színvonalú működés és a jelentős üzleti érték elérése érdekében.

AI Exploratory LABS

Az AI Exploratory Labs egyedi MI megoldások fejlesztését kínálja, kihasználva csapatunk széleskörű szakértelmét és tapasztalatait az MI minden területén a technológia határait feszegetve. Az olyan szervezetekkel való együttműködést  keressük, amelyek robusztus digitális infrastruktúrával és határozott elképzelésekkel rendelkeznek az MI terén. Stratégiai partnerségek kialakítására törekszünk olyan szervezetekkel, amelyek készen állnak arra, hogy a legmodernebb MI technológiákat integrálják a működésükbe.

AI Training Academy

Az AI Training Academy teljes körű MI képzési programunk, amelyet úgy állítottunk össze, hogy a kezdőktől a haladó szintet megcélzó tanulni vágyókig mindenkinek megfeleljen. Tanfolyamaink az egynapos bevezető foglalkozásoktól a többhetes intenzív ún. bootcamp jellegű képzésekig terjednek, és az MI gyakorlati alkalmazására összpontosítanak a különböző szerepkörökben és iparágakban. Különös hangsúlyt fektetünk a generatív mesterséges intelligenciára és a nagy nyelvi modellekre. Emellet a vállalat különböző szakemberei mint például a marketing és HR szakemberek számára is kínálunk MI tanfolyamokat. Minden képzésünk gyakorlatias, az adott vállalkozás igényeinek megfelelően személyre szabható, és tapasztalt MI-szakértők által vezetett.

Mondja el nekünk egyedi igényeit, és mi segítünk megoldást találni.