Bevezetés a Mesterséges Intelligenciába

“A mesterséges intelligencia az új elektromosság” mondja Andrew Ng, a mesterséges intelligencia egyik prominens képviselője. Ezzel teljesen egyetértünk: a mi meggyőződésünk is az, hogy az MI minden vállalkozás és más szervezet működésében, sőt tágabb értelemben az élet minden területén szerepet fog játszani, mint ahogy ma az elektromosság.

Az MI-ről történeti áttekintés olvasható itt, a fogalom részletesebb körülhatárolása itt, míg az alkalmazással kapcsolatos korlátok, problémák itt érthetők meg.

Az üzleti életben való néhány alkalmazási lehetőséget és már sikeres projektet itt és itt mutatjuk be.

Érdemes még megnézni előadásunkat a témában, amelyet az egyik partnercég rendezvényén tartottunk: Mesterséges, de intelligens?

Bevezetné vállakozásába az MI-t? Keressen minket!

DEMÓK

Az MI-vel, az általa kínált lehetőségekkel ismerkedhetünk az alábbi néhány demó alkalmazás kipróbálásával.

Ezt a MI-t meg tudjuk tanítani, hogy tárgyakat, zenéket vagy akár testtartásokat ismerjen fel.


Az alkalmazás a “szabad kézi” rajzolást könnyíti meg azáltal, hogy a benne levő MI felismeri az általunk felskiccelt alakzatot (ha az legalább valamennyire emlékeztet arra, amit rajzolni akartunk), és tökéletesíti azt.

Az MI különböző szempontok alapján képes szövegeket elemezni ahhoz hasonlóan, ahogy az iskolában a nyelvtanórán tanultuk. (A demó angol nyelvű szövegek esetében működik.)

Ismerje meg, milyen lehetőségeket jelent vállalkozása számára a mesterséges intelligencia! Lépjen velünk kapcsolatba!