Neuron Solutions

RÉSZLETES INFORMÁCIÓK KÉPZÉSEINKRŐL

Az alább bemutatott tanfolyamainkat vállalatoknak, vállalati csoportoknak ajánljuk. A megadott díjak a teljes tanfolyamra értendők a résztvevők számától függetlenül, de a maximális résztvevői számot kérjük figyelembe venni.

A vállalati csoportok számára ajánlott tanfolyamaink mellett vannak nyilvánosan elérhető online tanfolyamaink is. Ezekről kérjük a Jelenleg nyilvánosan elérhető tanfolyamok részben tájékozódjon.

Tanfolyamok Érdeklődők számára

1. Általános MI bevezető képzések

Ezek a bevezető tréningek betekintést nyújtanak az MI világába, a technológia alapjaitól egészen annak üzleti és etikai vonatkozásáig, illetve felhasználási lehetőségeket mutatnak be a gazdasági élet különböző területein.

A tanfolyam eredménye:

A tanfolyam elvégzését követően a résztvevők tisztában lesznek a gépi tanulás fogalmával, a gépi tanuló rendszerek alapvető működésével, felhasználási eseteivel és a technológia limitációival.

Tematika:

A bevezető képzéseket két féle terjedelemben ajánljuk:

 • Mi az MI? – Mit is jelent az MI és mire használhatjuk? (2 óra)
 • Az MI alapjai és gyakorlati felhasználása – Alapfogalmak, technológia és megoldások részleteiben, konkrét felhasználási esetek, egy MI projekt megvalósítása gyakorlati példával (1 nap). Ezt a tréninget követően 2 órás konzultációt tartunk a résztvevők számára, amelyen részletesebben beszélhetünk az Önök vállalkozásában a MI alkalmazási ötletek kialakításáról.

Maximális létszám: 30 fő

Tanfolyami díjak:

 • a két órás “Mi az MI?” tanfolyam díja 300 ezer Ft + ÁFA
 • az egy napos “Az MI alapjai és gyakorlati felhasználása” tanfolyam díja 1,5 millió Ft + ÁFA, amely magába foglalja a két órás konzultáció díját

2. Bevezető képzés a ChatGPT professzionális használatához: Prompt engineering a gyakorlatban – alapok, elmélet és gyakorlat

Az ún. nagy nyelvi modelleken alapuló mesterséges intelligencia eszközök, például a ChatGPT használatához elengedhetetlen annak megértése, hogyan épültek fel ezek a modellek, mik az erősségeik és gyengeségeik, és hogyan kell ezeket a modelleket utasítani, inputokat adni (“promptolni”) a megfelelő eredményekhez.

A tanfolyam eredménye:

A tanfolyam áttekintést nyújt az NLP-ről (természetes nyelvfeldolgozás, a mesterséges intelligencia egyik technológiája) és a nagy nyelvi modellekről általában, de a használatukra és a megfelelő inputok kidolgozásának módszereire, az úgynevezett prompt engineeringre összpontosít. A kurzus az alapokat és a haladó prompting módszereket és megközelítéseket egyaránt tárgyalja. 

Tematika:

 • Rövid bevezetés a mesterséges intelligenciába 
 • Az NLP története és kulcsfontosságú technológiái
 • Nagy nyelvi modellek és tulajdonságaik
 • Prompt Engineering
 • Egy prompt anatómiája
 • Főbb prompting stratégiák

Időtartam: 4 óra

Maximális létszám: 30 fő

A tanfolyam díja: 600 ezer Ft + ÁFA

Tanfolyamok Felhasználók számára

3. MI a gyakorlatban

A képzés célközönsége az MI megoldásokat használó vagy azok fejlesztésében résztvevő vezetők, adatgazdák, információtechnológiai szakemberek, projektmenedzserek, üzleti elemzők

A tanfolyam eredménye:

A tanfolyam elvégzését követően a résztvevőknek részletes ismerete lesz a az MI lehetséges üzleti hatásairól, pénzügyi mutatókban mért eredményességéről. Képesek lesznek saját pozíciójukban alkalmazási lehetőségeket azonosítani és megítélni, hogy adott problémához lehet, illetve érdemes-e gépi tanuló rendszereket tervezni. Emellett érteni fogják a MI vállalati alkalmazásának követelményeit, képesek lesznek projekteket tervezni. A résztvevők megismerik a gépi tanuló rendszerek és ezen belül a neurális hálók felépítését, működését és alkalmazási lehetőségeit. A tréning résztvevői ismerni fogják a gépi tanuláshoz szükséges adatok és azok megfelelő rendezésének jelentőségét, az MI rendszerek építéséhez szükséges eszközöket, platformokat és módszereket. Képesek lesznek MI megoldások implementációs projektjeit menedzselni, illetve együtt fognak tudni működni a vállalkozás számára MI rendszereket építő belsős vagy külsős szakemberekkel (pl. adattudósokkal) ill. a vállalkozás számára MI rendszereket fejlesztő, szolgáltató cégekkel.

Tematika:

 • Bevezetés a mesterséges intelligenciába 
 • A mesterséges intelligencia legfontosabb alkalmazási területei 
 • A mesterséges intelligencia alaptechnológiái, a gépi tanulás
 • A gépi tanuláshoz szükséges adatokhoz kapcsolódó problémák és azok kezelése
 • A mesterséges intelligencia modellek építésének eszköztára és alkalmazása
 • Implementáció
 • Kitekintés: a gépi tanulás új irányai

Időtartam: 3 nap

Maximális létszám: 25 fő

A tanfolyam díja: 3,5 millió Ft + ÁFA

Tanfolyamok fejlesztők számára

4. MI Bootcamp

Ennek a kézésnek a célközönsége az MI megoldások belső fejlesztésében résztvevő vagy a külső MI fejlesztőkkel iparági szakértőként dolgozó információtechnológiai szakemberek, szoftverfejlesztők, üzleti elemzők.

A Bootcamp elvégzését követően a résztvevők önállóan képesek lesznek gépi tanuló platformokra épülő modellek építésére, trénelésére, és ennek a technológiának a használatával saját vállalkozásuk üzleti, technikai feladatainak, problémáinak kezelése céljából gépi tanuló rendszerek építésére, a rendszerek építésére irányuló projektek létrehozására.

A tanfolyam eredménye

Emellett a résztvevők „egy nyelvet beszélve” külsős MI fejlesztőkkel hatékonyabban tudnak  külső fejlesztőkkel / alvállalkozókkal megvalósítandó MI projekteket megterveni, és ezeket a projekteket menedzselni.

Tematika

 • bevezetés: az MI alapjai
 • klasszikus adattudományok és gépi tanulás, valamint alkalmazása – klaszterezés, osztályozók, regresszió, idősorok
 • fejlett adattudományok és a mélytanulás alapjai – neurális hálók, hibavisszaterjesztés, inicializáció, regularizáció
 • alkalmazott mélytanulás és speciális területei – képfeldolgozás, idősorok, nyelvfeldolgozás
 • újabb neurális technológiák és kapcsolódó fejlesztések pl. GAN-ok, RL, stb.

A Bootcamp sikeres elvégzésének előfeltétele, hogy a résztvevők rendelkezzenek informatikai, programozási ismeretekkel. Előnyt jelent továbbá a matematika haladóbb (egyetemi szintű) és a statisztikai módszerek ismerete.

Időtartam: 10 nap (igény szerint 2×5 napban, 1 hét szünettel is megtartható)

Maximális létszám: 12 fő

A tanfolyam díja: 9,5 millió Ft + ÁFA

JELENLEG NYILVÁNOSAN ELÉRHETŐ TANFOLYAMAINK

5. Mi a mesterséges intelligencia?

Ismertető: ez a bevezető képzés betekintést nyújt az MI világába, a technológia alapjaitól egészen annak üzleti és etikai vonatkozásáig, illetve felhasználási lehetőségeket mutatnak be a gazdasági élet különböző területein.

A tanfolyam elvégzését követően a résztvevők tisztában lesznek a gépi tanulás fogalmával, a gépi tanuló rendszerek alapvető működésével, felhasználási eseteivel és a technológia limitációival.

Képzési forma: online

Részvételi díj: 50 ezer Ft + ÁFA

A tanfolyam időpontja: 2023. október 4. 10.00 – 12.00

A képzést legalább 10 fő jelentkezése esetén indítjuk el és legfeljebb 30 főt tudunk regisztrálni.

Regisztráció: Mi a mesterséges intelligencia?