Neuron Solutions

PROJEKTEK

30.000 Munkaóra

Professzionális projekt végrehajtás.

100 + PROJECTS

Sikeresen leszállítva.

450+ szakértő

Képzéseink során MI tudással felvértezve.

Több tabletta, kevesebb selejt – de hogyan?

Magyarország egyik legnagyobb gyógyszeripari vállalatának mutattuk meg, milyen távlatokat nyithat meg számukra az MI a minőségbiztosítás és a gyártásoptimalizálás területén..

Mi a kapcsolat a telekommunikáció és az alkalmazott MI között?

Műszaki vezetőknek segítettünk jobban megérteni, miben tér ér el a mesterséges intelligencia a hagyományos statisztikai módszerektől – működésben és eredményességben is.

Neuron Solutions x Green Fox: üzleti MI-képzés újratöltve

Képzésünkön az IBS leendő adattudósait, szoftverfejlesztőit és üzleti elemzőit készítjük fel az MI-vezérelt jövőre – és karrierre – elméletben és gyakorlatban egyaránt.

Élen a sportdigitalizációban

Megvizsgáltuk, hogyan teheti hatékonyabbá az MI a ritmikus gimnasztika világát – az utánpótlásneveléstől a teljesítményértékelésen át egészen az egészségmegőrzésig.

Villamosenergia-termelés, felrázva

Az MVM szakemberei azzal a kérdéssel fordultak hozzánk, hogyan javíthatják az erőművek infrastruktúrájának teljesítményét és kihasználtságát. A válasz: prediktív elemzéssel.

Telemarketingből teleértékesítés

Megvizsgáltuk, hogyan lehet pontosabban kiszűrni, kit érdemes az értékesítőknek megkeresnie több ezer potenciális vevő közül, hogy a hideg hívásokból meleg leadek legyenek..

Gyógyír a gyógyszergyártás kihívásaira

Mesterségesintelligencia-alapú adatelemzési megoldást fejlesztettünk ki a farmakológiai kísérletek gyorsaságának, fókuszának és eredményességének növelésére.

Tervezz okosabban, ne keményebben!

Gépi tanulással több évtized alatt felgyülemlett műszaki rajzok tízezreit tettük egyszerűen átfésülhetővé – időt és energiát spórolva – a Knorr-Bremse mérnökei számára..

Vásárlói viselkedés friss szemmel

MI-alapú videóelemző rendszerünknek köszönhetően a kereskedők, valamint a kiállítás- és rendezvényszervezők pontos képet kaphatnak a vevő- és látogatóterek kihasználtságáról.

ÜGYFELEINK MONDTÁK​

KNORR BREMSE KUTATÁS-FEJLESZTÉS

„A projektmunka tapasztalatai és az elért eredmények világossá tették számunkra, hogy az MI alkalmazása ma már nem csak a nagy költségvetésű kutatóintézetek kiváltsága. Rövid idő alatt, ésszerű ráfordítással olyan eszközök hozhatók létre, amelyek képesek a mérnöki munkát könnyebbé és gyorsabbá tenni szinte bármilyen vállalatnál.”

RICHTER GEDEON GYÓGYSZERGYÁR

„A Neuron Solutions szakembereivel végzett közös projektmunka során olyan kompetenciákat sikerült szisztematikusan fejlesztenünk, amelyekkel a csapatunk a pilotot követően önerőből is képes MI-fejlesztéseket véghezvinni, vagy kiválasztani a megfelelő beszállítókat, akik segítenek nekünk megvalósítani azokat.”

MAGYAR VILLAMOS MŰVEK

„A tréningen megismerkedtünk az MI technológiai alapjaival és az üzleti alkalmazásból származó potenciális előnyökkel, köztük több villamosipari és energetikai példával. Majdnem ötvenen vettünk részt az oktatáson, és rengeteg pozitív visszajelzés érkezett. A Neuron Solutions szakértői két szervezeti egységünk számára konkrét javaslatokat is kidolgoztak arra vonatkozóan, hogyan javíthatják a teljesítményüket MI segítségével.”

Alakítsa át elképzeléseit valósággá!