Neuron Solutions

Mesterséges intelligencia bootcamp​

A mesterséges intelligencia elhozza a következő ipari forradalmat.

A vállalat munkatársai célirányosan – munkájukból csak rövid időre kiesve – szerzik meg a mesterséges intelligenciával kapcsolatos szakértelmet, amivel képesek lesznek arra, hogy egyszerűbb mesterséges intelligencia megoldásokat saját maguk fejlesszenek vagy más által létrehozott bonyolultabb rendszereket átlássanak.

Tanfolyam leírása:
A 10 napos Mesterséges intelligencia bootcamp informatikai vagy legalább programozási alaptudással rendelkező szakemberek számára ad nagy mélységű tudást a gépi tanulás elméleti hátteréről és gépi tanuló modellek építéséről konkrét gyakorlati példákon, a tanfolyam során megoldandó feladatokon keresztül. A „bootcamp” jellegű intenzív képzés nagy előnye, hogy rövid idő alatt koncentráltan ad használható tudást a résztvevőknek.

Tematika:

 • Klasszikus adattudomány és gépi tanulás (4 nap)
 • A mélytanulás alapjai (3 nap)
 • Alkalmazott mélytanulás (3 nap)

A képzés során használt eszköztár:

 • Colaboratory – Jupyter environment
 • Python
 • Pandas
 • Scikit-Learn
 • Numpy
 • Matplotlib
 • Seaborn
 • TensorFlow
 • Keras

Célközönség:
Statisztikusok, adatelemzők, senior termékfejlesztők, informatikusok

Időtartam: 10 nap

Nehézségi fok: haladó szint

Előképzettség: Alapvető programozási és informatikai ismeretek szükségesek, valamint további előnyt jelentenek a matematikai, kvantitatív elemzési, statisztikai ismeretek.

Nyelv: magyar, angol

Tanfolyam kivitelezése: tantermi képzés, online képzés

Tanfolyam eredménye: A résztvevők önállóan képesek lesznek gépi tanuló platformokra épülő modellek építésére, trénelésére, és ennek a technológiának a használatával saját vállalatuk üzleti, technikai feladatainak, problémáinak kezelése céljából gépi tanuló rendszerek építésére, valamint a rendszerek építésére irányuló projektek létrehozására. Ezáltal menedzselni tudják illetve együtt fognak tudni működni a vállalkozás számára mesterséges intelligencia rendszereket építő belsős vagy külsős szakemberekkel (adattudósokkal) ill. a vállalat számára dolgozó cégekkel.

A bootcamp elméleti tananyagát, a példákat és az általános gyakorlati modulokat, az ügyfél szakterületének és stratégiai irányainak megfelelően igény szerint tudjuk változtatni. Emellett opcionális tételként vállaljuk, hogy a tréning keretein belül az ügyfél saját adatain történő és saját üzleti problémáira koncentráló „mini-projektet” (Proof-of-Concept) viszünk végig a tanfolyam résztvevőivel, ahol az adatok előkészítéséhez és a szükséges infrastruktúra kialakításához szakértői támogatást nyújtunk.

NÉHÁNY KIEMELT KÉPZÉSI PROJEKTÜNK

Magyar Telekom

MI alap- és szakértői képzések
További információ

Budapesti Gazdasági Egyetem

A "Programozd a jövőd" kezdeményezés keretein belül vendégoktatóként üzleti szellemű MI alapképzések megtartása az egyetem hallgatóinak
További információ

Magyar Villamos Művek zrt.

MI vezetői tréning
További információ