Neuron Solutions

Mesterséges intelligencia alapok​

A mesterséges intelligencia olyan kérdésekre is választ ad, amelyeket nélküle fel sem tudnánk tenni.

Elég egy nap arra, hogy cégének munkatársai betekintést nyerjenek a mesterséges intelligencia világába és megértsék miként lehet alkalmazásával versenyelőnyt szerezni valamint, inspirálja őket a mesterséges intelligencia felhasználására.

Tanfolyam leírása:
Egy mesterséges intelligenciára felkészült szervezet minden tagja ismeri a mesterséges intelligencia technológiát és üzleti jelentőségét. Célunk ennek megfelelően az, hogy a résztvevők áttekintést kapjanak a mesterséges intelligencia világáról – a technológiai alapoktól az üzleti lehetőségekig -, a felhasználás etikai szempontjait is figyelembe véve. Az oktatás során mélyebben bemutatunk több esettanulmányt és gyakorlati példát.
Bevezető képzésünk, amely előadásokból, interaktív beszélgetésekből (kérdés-válasz) és gyakorlati bemutatókból áll, megfelelő szintű alapozást biztosít mindenkinek.

Tematika:

  • A mesterséges intelligencia definíciója, kapcsolata korábbi technológiákkal
  • Az adatok szerepe
  • A gépi tanulás és neurális hálók bemutatása
  • Üzleti hatások és felhasználási példák
  • Gépi tanuló rendszerek implementációs projektjeinek kérdései

Célközönség: A cég azon dolgozói – legyenek döntéselőkészítők vagy döntéshozók -, akik több forrásból is hallottak a mesterséges intelligencia növekvő jelentőségéről és szeretnének strukturált, teljes körű áttekintést kapni a témáról.

Időtartam: 1 nap

Nehézségi fok: alapszint

Előképzettség: A tréningen bárki részt vehet, annak sikeres elvégzése előzetes informatikai, matematikai vagy egyéb ismereteket nem igényel.

Nyelv: magyar, angol

Tanfolyam kivitelezése: tantermi képzés, online képzés, streaming videófelvétel

Tanfolyam eredménye: A tanfolyam elvégzését követően a résztvevők tisztában lesznek a gépi tanulás fogalmával, a gépi tanuló rendszerek alapvető működésével, felhasználási eseteivel és a technológia limitációival.

Bevezető tanfolyamaink tananyagait ügyfeleink iparágára szabjuk, releváns felhasználási eseteket és példákat kutatunk fel.

Tapasztalataink alapján a tanfolyam akkor teremt legmagasabb üzleti értéket, ha utánkövető konzultációra is sor kerül. Ilyen esetekben lehetőség nyílik – az egynapos tanfolyam kereteibe nem férő – mesterséges intelligenciával kapcsolatos vállalatspecifikus területek, funkciók, valamint lehetséges problémák azonosítására és a tanfolyamon tanultak alapján felvetődött mesterséges intelligencia felhasználásával kapcsolatos új kérdések megválaszolására is.

NÉHÁNY KIEMELT KÉPZÉSI PROJEKTÜNK

Magyar Telekom

MI alap- és szakértői képzések
További információ

Budapesti Gazdasági Egyetem

A "Programozd a jövőd" kezdeményezés keretein belül vendégoktatóként üzleti szellemű MI alapképzések megtartása az egyetem hallgatóinak
További információ

Magyar Villamos Művek zrt.

MI vezetői tréning
További információ