Neuron Solutions

Mesterséges intelligencia a gyakorlatban - műszaki szakembereknek​

A mesterséges intelligencia elhozza a következő ipari forradalmat.

Néhány nap alatt a cég munkatársai a szakterületeken végzendő munkájuk támogatásához mesterséges intelligencia technológiai ismereteket kapnak, amely segítségével sikeresen tudnak mesterséges intelligencia fejlesztőkkel és külsős partnerekkel együttműködni.

Tanfolyam leírása:
A technológiai képzésünket olyan szakembereknek ajánljuk, akik külsős mesterséges intelligencia fejlesztőkkel, tanácsadókkal dolgoznak együtt projektvezetőként vagy iparági szakértőként, esetleg maguk is meg akarják tanulni gépi tanuló rendszerek fejlesztését. Technológiai képzésünk egy 1 napos alapozó, valamint erre épülő 2 napos szakirányú képzést tartalmaz, amelyek együtt részletes elméleti és azonnal használható gyakorlati tudást biztosítanak.

Tematika:

  • Bevezetés a mesterséges intelligenciába
  • A mesterséges intelligencia alaptechnológiái
  • A gépi tanuláshoz szükséges adatokhoz kapcsolódó problémák és azok kezelése
  • A mesterséges intelligencia modellek építésének eszköztára és alkalmazása
  • Implementáció és a gépi tanulás új irányai

Célközönség: Szakterületi vezetők, műszaki szakemberek

Időtartam: 3 nap

Nehézségi fok: középhaladó szint

Előképzettség: Alapvető programozási és informatikai ismeretek szükségesek, valamint további előnyt jelentenek a matematikai, kvantitatív elemzési, statisztikai ismeretek.

Nyelv: magyar, angol

Tanfolyam kivitelezése: tantermi képzés, online képzés, részben streaming videófelvétel

Tanfolyam eredménye: A résztvevőknek részletes tudása lesz a gépi tanuló rendszerek és ezen belül a neurális hálók felépítéséről, működéséről és alkalmazási lehetőségeiről, valamint ismerni fogják a gépi tanuláshoz szükséges adatok és azok megfelelő rendezésének jelentőségét, a mesterséges intelligencia rendszerek építéséhez szükséges eszközöket, platformokat és módszereket. Ezáltal menedzselni tudják ill. együtt fognak tudni működni a vállalkozás számára mesterséges intelligencia rendszereket építő belsős vagy külsős szakemberekkel (adattudósokkal) illetve a vállalkozás számára dolgozó cégekkel.

Tapasztalataink alapján a tanfolyam akkor teremt legmagasabb üzleti értéket, ha utánkövető konzultációra is sor kerül, amelynek célja a tanultak gyakorlatba ültetésének támogatása, például konkrét mesterséges intelligencia ötletek kidolgozás, valós mesterséges intelligencia projektek tervezése, leendő mesterséges intelligencia megoldások kiválasztása. Ezen kívül lehetőség van ilyenkor a tanfolyamon tanultak alapján felvetődött mesterséges intelligencia felhasználásával kapcsolatos új kérdések megválaszolására is.

NÉHÁNY KIEMELT KÉPZÉSI PROJEKTÜNK

Magyar Telekom

MI alap- és szakértői képzések
További információ

Budapesti Gazdasági Egyetem

A "Programozd a jövőd" kezdeményezés keretein belül vendégoktatóként üzleti szellemű MI alapképzések megtartása az egyetem hallgatóinak
További információ

Magyar Villamos Művek zrt.

MI vezetői tréning
További információ