Neuron Solutions

Generatív MI megoldások széles spektruma

Ön kihasználja a GEN MI nyújtotta lehetőségeket?

Nagy lehetőségeket látunk a generatív MI és a nagy nyelvi modellek (LLM-ek) professzionális célú alkalmazásában, és máris széleskörű tapasztalatokat szereztünk ezen a téren. Célunk, hogy az ügyfeleinket támogassuk ezeknek az MI-technológiáknak mind a megismerésében, mind a gyakorlati alkalmazásában. Ezért ügyfelekkel végzendő közös munkánk a technológia alapvető ismertetésétől az innovatív MI-megoldások megtervezéséig és implementálásáig terjed, biztosítva, hogy ügyfeleink teljes mértékben kihasználják a generatív MI előnyeit.

Ezt a megközelítést alkalmazva az LLM-ek adta lehetőségeket hasznosító vállalati megoldások három rétegét ajánljuk.

SecureLLM Access

A vállalat munkatársai biztonságos környezetben szabadon tudják az LLM nyújtotta szolgáltatásokat igénybe venni „SecureLLM Access” megoldás segítségével, amely biztonságos és kontrollált hozzáférés révén lehetővé teszi, hogy a vállalkozások e nagy teljesítményű eszközöket saját céljaiknak megfelelően hasznosíthassák.

DocuBot AI

MI által támogatott, különböző vállalati funkciók közötti (marketing, K+F, pénzügy, HR) dokumentációk hatékony kezelése céljából fejlesztett szolgáltatás. A “DocuBot AI” az MI-t használja, hogy egyszerűen és hatékonyan nyerjük ki a munkánkhoz fontos információkat a vállalati dokumentációból.

AutoPilot AI

Az intelligens autonóm képességekkel rendelkező “AutoPilot AI” a vállalati folyamatok automatizációját (RPA – Robotic Process Automation) új szintre emelve innovatív módon eredményez nagyobb hatékonyságot a munkafolyamatokban.

Teljes körű szolgáltatás

Az LLM-alapú vállalati megoldások validálására, tesztelésére és megfelelőségének biztosítására is van megoldásunk. Ez a szolgáltatás garantálja, hogy az MI implementációk megfeleljenek a legmagasabb minőségi és szabályozási előírásoknak, ami létfontosságú tényező az MI-t üzleti folyamataikba integráló a vállalkozások számára. Erre a célra saját módszertant és keretrendszert fejlesztettünk ki, amely biztosítja, hogy az Ön MI-megoldásai megfeleljenek a legmagasabb minőségi és megfelelőségi előírásoknak.

MEGBÍZHATÓ PARTNERek

Mint Microsoft partner nagy szaktudással kínálunk a Microsoft MI ökoszisztémára épülő vállalati megoldásokat, hangsúlyt fektetve a biztonságos és skálázható innovatív MI-megoldásokra. Ez a fókusz lehetővé teszi számunkra, hogy fejlett MI-képességeket kínáljunk, biztosítva ügyfeleink számára, hogy élvonalbeli technológiákkal rendelkezzenek, amelyekkel sikerre vihetik őket a digitalizált világban.

Lépjen kapcsolatba velünk, hogy megtudja, hogyan alakíthatja át a generatív MI és az LLM az Ön vállalkozását.