Neuron Solutions

A mesterséges intelligencia többé nem fekete doboz. Ahogy az sem, hogyan lehet a növekedés motorja.

Megmutatjuk, miről szól és milyen lehetőségeket rejt magában a mesterséges intelligencia – és ezek hogyan fordíthatók le valós megoldásokra, számszerűsíthető eredményekre és hosszú távú fejlődési stratégiára.

SZOLGÁLTATÁSOK

Ügyfeleink mondták

richter

RICHTER GEDEON GYÓGYSZERGYÁR

„A Neuron Solutions szakembereivel végzett közös projektmunka során olyan kompetenciákat sikerült szisztematikusan fejlesztenünk, amelyekkel a csapatunk a pilotot követően önerőből is képes MI-fejlesztéseket véghezvinni, vagy kiválasztani a megfelelő beszállítókat, akik segítenek nekünk megvalósítani azokat.”

MAGYAR VILLAMOS MŰVEK

„A tréningen megismerkedtünk az MI technológiai alapjaival és az üzleti alkalmazásból származó potenciális előnyökkel, köztük több villamosipari és energetikai példával. Majdnem ötvenen vettünk részt az oktatáson, és rengeteg pozitív visszajelzés érkezett. A Neuron Solutions szakértői két szervezeti egységünk számára konkrét javaslatokat is kidolgoztak arra vonatkozóan, hogyan javíthatják a teljesítményüket MI segítségével.”

 

knorr-bremse

KNORR BREMSE KUTATÁS-FEJLESZTÉS

„A projektmunka tapasztalatai és az elért eredmények világossá tették számunkra, hogy az MI alkalmazása ma már nem csak a nagy költségvetésű kutatóintézetek kiváltsága. Rövid idő alatt, ésszerű ráfordítással olyan eszközök hozhatók létre, amelyek képesek a mérnöki munkát könnyebbé és gyorsabbá tenni szinte bármilyen vállalatnál.”

 

BLOG

DEEP READING

Legyen Ön is rendszeres olvasónk!

Ne maradjon le a Mesterséges Intelligencia legújabb megoldásairól!
Kérjen értesítést a legújabb blogposztjainkról, és legyen naprakész korunk legfontosabb technológiájával kapcsolatban!