Neuron Solutions

AI Training Academy

Szeretné megismertetni az MI technológiát kollégáival, hogy hatékonyabban és eredményesebben dolgozhassanak?

A mesterséges intelligencia a szervezet minden tagjának más szinten és más szempontból érinti a munkáját. Javítani viszont csak akkor tudja, ha a nyitottságon túl a kollégák a munkakörüknek megfelelő, naprakész ismeretekkel rendelkeznek arról, hogyan lehet az együttműködés igazán eredményes. Képzéseinket ezért három különböző célcsoportra – és minden esetben a vállalat üzleti igényeire – szabva nyújtjuk:

Érdeklődők

Rövid (fél vagy egynapos) kurzusunkon bevezetjük a mesterséges intelligencia alapjaiba. Együtt bepillantunk a motorháztető alá és átvesszük, hogyan változtatja meg az MI az életünket lépésről lépésre.

felhasználók

Három nap, egy cél: feltérképezzük, mire lehet képes a vállalata a mesterséges intelligencia segítségével – és hogyan fordítható le mindez világos akciótervre és valós eredményekre Ön és a csapata számára.

fejlesztők

Ez a kurzus ideális azoknak, akik magabiztos tudásra szeretnének szert tenni a mesterséges intelligencián és gépi tanuláson alapuló, konkrét üzleti kihívásokra választ adó megoldások fejlesztése terén. Időtartam: 10-21 nap.

Átfogó képzési programunk az MI megértésének és bevezetésének három további lényeges aspektusára terjed ki, hogy teljes mértékben támogassuk szervezetének fejlődését:

Felsővezetői MI tréningek

 Speciális tanfolyamok a felsővezetés számára, hogy megértsék az MI stratégiai következményeit és szervezetüket versenyelőnyhöz juttassák.

Generatív MI és LLM fókusz

Előtérbe helyezzük a generatív mesterséges intelligencia és a nagy nyelvi modellek (LLM-ek) lehetőségeire és alkalmazását. Miközben a fent leírt általános mesterséges intelligencia kurzusaink minden szintjébe – Érdeklődők, Felhasználók, Fejlesztők – már beépül a generatív MI, minden szinten kínálunk speciális igényekre és alkalmazásokra szabott, a generatív mesterséges intelligenciát és az LLM-eket bemutató képzést is.

Tanfolyamok a vállalat különböző divízióinak

Testre szabott képzés egy vállalati funkciók számára, mint például a marketing, a pénzügy vagy a HR. Ezek a tanfolyamok az MI adott vállalati feladatköröket ellátó dolgozó munkatársak munkáját támogató gyakorlati alkalmazásait tárgyalják.

Minden képzést

LÁSSA EL VEZETŐIT VAGY CSAPATÁT MA MI KÉSZSÉGEKKEL!